Makineri Faturimi POS-M1162


Makina OCOM M1162 POS mund të instalohet në Windows ose Sistem Androidi

– Ndërthurja e saj e madhe bën që shumë funksione të realizohen vetëm nga një POS

– Ekran sipërfaqësor i sheshtë dhe i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj gërvishtjeve

– U kursen klientëve shumë hapësirë ​​

– Printer termik me shpejtësi të lartë 80 mm i integruar

– Panel me prekje kapacitiv i projektuar me shumë pika

– Ekran VFD220 i montuar në kapakun e pasmë

– Lexuesi i kartave NFC, skaner  bar-kodi si opsion

– Seria Intel Celeron 

– SSD 4/64 GB

49,900 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close