-29%

Makinë me Telekomandë Global Drone Air Gesture Stunt Car


Makinë me Telekomandë Global Drone Air Gesture Stunt Car

– Modelim teknologjik

– Sistem kontrolli i dyfishtë me transmetuesin Watch+

– Rrotullim 360 gradë

– Telekomanda me sensorë të gravitetit  dhe  ajrit

– Drejtim nga të dyja anët

– Distanca e kontrollit, rreth 35 metra

– Koha e lojës: rreth 30 minuta

– Koha e karikimit: rreth 2 orë

– Mënyra e karikimit USB (5V/3A) 

2,490 L 3,490 L