Makine CV-A600-2 High-Speed


Makine CV-A600-2 High-Speed 

* 2 Mënyrat e Kontrollit Stunt Twist Car – Telekomanda dhe kontrolli , të kontrollosh një makinë lodër është po aq e lehtë sa te levizesh doren

* Zhbllokoni funksione të ndryshme – Kjo makinë me sensor rc mund të shkojë përpara dhe prapa, majtas dhe djathtas, lëvizje , rrotullim 360°, funksion të veçantë deformimi dhe kthesë në deformime të ndryshme dhe muzikë të këndshme.

* Makina e garave RC ka një sistem kontrolli me valë që funksionon në një frekuencë 2,4 GHz. Makina rc e kontrolluar me dorë siguron qëndrueshmëri të shkëlqyeshme dhe shpejtësi , distancë kontrolli 200 ft

* Makina  rc me sensorë gjestesh është një dhuratë e lezetshme makine lodër për djem dhe vajza, dhurata ideale për ditëlindje. Efekti i muzikës dhe dritës është shumë tërheqës për fëmijët, edhe për ju . 

5,190 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close