, , ,

Magsafe Karikues WK Design mini magnetic wireless


Karikuesi WK Design ka parametra shumë të mirë dhe mbështet modelet më të njohura të telefonit të pajisura me funksionin e karikimit pa tel. Hasshtë bërë prej metali dhe çeliku dhe është siguruar kundër qarkut të shkurtër dhe mbinxehjes. Isshtë i përshtatshëm për përdorim të shpeshtë dhe dizajni i tij është një ndeshje perfekte për ambientet e brendshme moderne të banimit ose zyrës.

Specifikim:

Marka: WK Design
Gjatësia e kabllit: 90cm
Ndërfaqja: Type-C
Rryma e hyrjes: 5V / 3A 9V / 2,2A
Dalja: 5W / 7,5Q / 10W / 15W
Materiali: metal + xham i zbutur
Përputhshmëria: Telefonat celularë (pajisjet me funksion QI), AirPods, AirPods Pro
Fuqia: 15W

2,500 L

Karakteristikat kryesore

Karikuesi ka magnet të integruar që përputhen në mënyrë perfekte me të gjitha seritë Apple iPhone 12.
Materialet e përdorura parandalojnë mbinxehjen e pajisjes.
Fuqia e karikimit është maksimumi. 15W – një vlerë e tillë e konsiderueshme lejon karikimin e shpejtë të celularëve të markave të njohura, të tilla si Samsung, iPhone dhe Xiaomi.
Fuqia e karikimit është përshtatur në mënyrë të përsosur për nevojat e pajisjes falë sistemit të mençur të kontrollit.
Njësitë mbrojtëse sigurojnë pajisjen kundër shkarkimit total, ngarkimit të tepërt, qarkut të shkurtër dhe mbinxehjes.
Sipërfaqja e madhe e karikimit lejon plotësimin e shpejtë të energjisë në bateri.