MagSafe Duo Charger Apple


MagSafe Duo Charger Apple

• Karikuesi MagSafe Duo është veçanërisht i përshtatshëm për fansat e Apple që i pëlqejnë gjërat e thjeshta dhe të rregullta

• Është ideale nëse po kërkoni një mënyrë për të karikuar iPhone dhe Apple Watch në të njëjtën kohë

• Meqenëse pajisjet humbasin shumë bateri gjatë ditës, këshillohet që të vendosni karikuesin pranë shtratit dhe të karikoni produktet tuaja Apple gjatë natës

• Sigurisht, stacionin e karikimit mund ta vendosni edhe në vende të tjera, si p.sh. në tavolinë, por është i përshtatshëm vetëm në një masë të kufizuar si karikues tavoline i palëvizshëm

• Karikuesi MagSafe Duo ngarkon me lehtësi iPhonin tuaj , Apple Watch, AirPods dhe pajisje të tjera të certifikuara me Qi

• Thjesht vendosni pajisjet tuaja në karikues dhe një karikim i qëndrueshëm dhe efikas fillon

• Karikuesi paloset mirë së bashku, kështu që mund ta merrni lehtësisht me vete kudo që të shkoni

• E përputhshme me çdo smartphone të Apple nga iPhone 8


2,690 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close