, ,

Magnet Iron Suit Baseus


Magnet Iron Suit Baseus

Baseus Magnet Iron Suit është një grup prej 2 pllakash metalike si mbajtëse magnetike të makinave.

E punuar me materiale cilësore, aksesorë të dobishëm në 2 lloje të ndryshme: bazë dhe me mbulesë lëkure.

Të lehta, të qëndrueshme dhe në madhësinë e duhur për montimet magnetike të makinave Baseus.

Gjithashtu, në paketim përfshihen 2 copë 

790 L

SHOPPING CART

close