Magic Mouse 3 Apple Origjinal


Magic Mouse 3 Apple Origjinal

• 100% origjinal

• Magic Mouse është pa tel dhe i rikarikueshëm

• Me një dizajn të optimizuar të këmbës që e lejon atë të rrëshqasë pa probleme nëpër tryezën tuaj

• Sipërfaqja me shumë prekje ju lejon të kryeni gjeste të thjeshta, si p.sh. rrëshqitje mes faqeve të internetit dhe lëvizjen nëpër dokumente

• Bateria e ringarkueshme do të fuqizojë Magic Mouse-in tuaj për rreth një muaj ose më shumë ndërmjet karikimeve

• Është gati të dalë menjëherë nga kutia dhe të çiftohet automatikisht me Mac-in tuaj

• Përfshin një kabllo të endur USB-C me Lightning që ju lejon të çiftoni dhe karikoni duke u lidhur me një portë USB-C në Mac-in tuaj

7,990 L

Specifikimet:

Lartësia: 0,85 inç (2,16 cm)

Gjerësia: 2,25 inç (5,71 cm)

Thellësia: 4,47 inç (11,35 cm)

Pesha: 0,22 paund (0,099 kg)**

Multi-Touch

Lidhja – Bluetooth, Wireless, fisha

Kërkesat e sistemit – Mac i aktivizuar me Bluetooth me OS X 10.11 ose version më të ri

iPad me iPadOS 13.4 ose version më të ri

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close