Magic Mouse 2 Apple Origjinal


Magic Mouse 2 Apple Origjinal

• 100% origjinal

• Magic Mouse 2 është plotësisht i rikarikueshëm, kështu që do të eliminoni përdorimin e baterive tradicionale

• Është i lehtë, ka më pak pjesë lëvizëse falë baterisë së integruar dhe guaskës së poshtme të vazhdueshme

• Ka një dizajn të optimizuar të këmbës 

• Gjurmonë më lehtë dhe lëvizë me më pak rezistencë nëpër tavolinën tuaj

• Sipërfaqja me shumë prekje ju lejon të kryeni gjeste të thjeshta, si p.sh. rrëshqitja ndërmjet faqeve të internetit dhe lëvizja nëpër dokumente

• Ai mund të ndryshojë stilin tuaj të punës

• Pjesa më e mirë është dizajni elegant dhe cilësia

6,990 L

Specifikimet:

Lartësia: 0,85 inç (2,16 cm)

Gjerësia: 2,25 inç (5,71 cm)

Thellësia: 4,47 inç (11,35 cm)

Pesha: 0,22 paund (0,099 kg)**

Multi-Touch

Lidhja – Bluetooth, Wireless, fisha

Kërkesat e sistemit – Mac i aktivizuar me Bluetooth me OS X 10.11 ose version më të ri

iPad me iPadOS 13.4 ose version më të ri

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close