-12%
,

Skuter Elektrik M365 | Electric Scooter | 30 Km/h | 25 KM Autonomi


Skuter Elektrik M365 me goma mishi i ri 

| Electric Scooter | 25 Km/h | 25 KM Autonomi 

Skuteri Elektrik M365 është vazhdimi i modelit tepër të njohur Standard M356.

Duke përfituar nga gjithçka që e bëri origjinalin të shkëlqyeshëm, M365 shton një motor më të fuqishëm, bateri më të madhe dhe një pult të informacionit të avancuar.

Motori i avancuar mund të prodhojë fuqi më të lartë të pikut gjatë kërkesës së lartë, siç është ngjitja në kodër ose gjatë nxitimit fillestar.

Scooter vjen me goma mishi (solide)

25,900 L 29,500 L

Bateria: Bateri Li-ion

Largësia maksimale: 25 km

Shpejtësia maksimale: 30 km/orë

Ngarkesa maksimale: 110 kg

Shkalla e baterisë: 474W

Kapaciteti i baterisë: 7.8Ah

Tensioni i hyrjes: AC 100-240V

Koha e karikimit: 8-9 orë

Lloji: Skuter Elektrik Kick

Për: Të rriturit, punonjësit e zyrës, adoleshentët

Palosje: Po

Numri i rrotës: 2 rrota

Lloji i palosjes: I palosshëm

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close