LV-WR07 Wireless-N Router


LV-WR07 Wireless-N Router

• 2 Antena

• Konfigurimi i lehtë dhe shijoni një rrjet pa tel

• Kriptimi i sigurisë me valë lehtësisht me një shtypje të butonit WPS.

1,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close