Leve Wireless V8 per IOS/Android/Switch/PS3/PC/Laptop/TV


Leve Wireless V8 per IOS/Android/Switch/PS3/PC/Laptop/TV

– Është e lehtë për t’u përdorur drejtpërdrejt duke përdorur lidhjen Bluetooth. Shkarkoni lojëra . Telefoni është i lidhur drejtpërdrejt pa ROOT. Nuk ka nevojë të instaloni drejtues, nuk ka nevojë të konfiguroni hartën e çelësave

– Shijoni me kënaqësi lojërat e mëdha . Dhe mbështesni lojërat e platformës Android. 

– Levë e shkëlqyer e dyfishtë analoge. Taste kryq precize dhe 14 butona veprimi. 

– Modaliteti inteligjent i kursimit të energjisë, i krijuar për të përmirësuar efektivisht efikasitetin e baterisë.

– Simulatorë dhe lojëra të ndryshme që mbështesin funksionin e dorezës janë të pajtueshme. Lojëra të njohura nga të cilat mund të zgjidhni. 

1,700 L

SHOPPING CART

close