Leve Wireless V13 dhe mbajtese telefoni


Leve Wireless V13 dhe mbajtese telefoni

E përputhshme me të gjithë telefonat inteligjentë Android, TV Box, PC, etj.

Transmetimi me Bluetooth mund të përdoret brenda 10 metrave

Punon me aplikacionin Octupus Game (vetëm Android)

Ndjenjë e rehatshme prekëse, levë e dyfishtë analoge së bashku me çelësa të kryqëzuar të saktë dhe 14 butona veprimi

1,600 L

SHOPPING CART

close