Levë PlayStation 5 (Copy)


Zbuloni një eksperiencë më të thellë të lojës që i jep jetë veprimit në duart tuaja. 

Reagimi  – Ndjeni reagime fizike të përgjegjshme ndaj veprimeve tuaja në lojë me aktivizues të dyfishtë që zëvendësojnë motorët tradicionalë të gjëmimit. Në duart tuaja, këto dridhje dinamike mund të simulojnë ndjenjën , nga mjediset deri te tërheqja e armëve të ndryshme.

Nxitësit përshtatës – Përjetoni nivele të ndryshme të forcës dhe tensionit ndërsa ndërveproni me pajisjet dhe mjediset tuaja në lojë. Nga tërheqja e një kordheje gjithnjë e më të ngushtë të harkut deri tek goditja e frenave në një makinë me shpejtësi, ndjehuni fizikisht të lidhur me veprimet tuaja në ekran.

Vendi i përshtatur i mikrofonit dhe i kufjeve – Bisedoni me miqtë në internet duke përdorur mikrofonin ose duke lidhur një kufje me portën 3,5 mm. Aktivizoni dhe çaktivizoni me lehtësi regjistrimin e zërit në një moment me butonin e dedikuar të heshtjes. Kërkohet internet dhe llogari për PlayStation Network.

4,490 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close