, ,

Leve per Xbox 360 , 360 Slim apo Kompjuter Laptop


Leve per Xbox 360 , 360 Slim apo Kompjuter Laptop

【Përputhshëm me shumë platforma】Kontrolluesi Xbox 360 është krijuar për sistemet e lojërave Microsoft Xbox 360 dhe Windows PC (Windows 10/8/7/XP). SHËNIM: Ky është një kontrollues i markës HBAID, i prodhuar nga një furnizues i palës së tretë dhe nuk është nga marka origjinale e Microsoft. Shënim: Funksioni i dridhjes do të skadojë kur luani disa lojëra në PC.

【Dual Shock】: Motorë të integruar me reagime me dridhje të dyfishtë që janë të përsosur për gara, të shtëna, luftime dhe lojëra sportive dhe përmirësojnë përvojën e lojës.

【Ndjeshmëri e lartë】 Një levë e saktë e gishtit të madh, dy butona të lëshimit me shtytje dhe një shigjetë me tetë drejtime ju ndihmojnë të mbani kontrollin. Sigurohuni që sinjali juaj i lëvizjes të merret pa devijime dhe siguroni shpejtësi të saktë dhe të ndjeshme të lojës. Motorët e integruar të dyfishtë përmirësojnë shumë përvojën e lojës. Me lojën lineare të gjurmimit të frekuencës së dridhjeve të pulsit, mund të luani lojëra të ndryshme, veçanërisht lojëra me qitje, luftarake dhe sportive.

Dizajni ergonomik: butonat e rinj premium për këmbëzën e majtë dhe të djathtë janë të lehtë për t’u përdorur. Dorezat dhe konturet e kontrolluesit Xbox janë krijuar për t’iu përshtatur duarve tuaja për rehati maksimale dhe lojë të pafundme, duke siguruar që të shijoni lojërat mbresëlënëse për orë të tëra.

【Lidhja e lehtë me prizë dhe luaj】Levëri ynë përmban një lidhje USB me kabllo fleksibël për të siguruar performancë të qëndrueshme dhe të zgjatur të lojës, nuk ka nevojë të ndërroni bateritë, kështu që mund ta luani menjëherë pas futjes!

1,800 L

SHOPPING CART

close