-25%
, , , ,

Lenovo X3 Earphones Wireless BT.


Kufjet Lenovo X3 vijne me teknologjine CVC te instaluar.

CVC punon me algoritem qe gjen ne menyre inteligjente  nese telefonata juaj ka perseritje ose jehone te zerit dhe i eliminon ato, degjim muzike me te qarte,filtra per zhurmat e tingujve dhe pastrim zeri.

Kufjet jane krijuar me perzjerie Titani, te cilat i bene shume te forta nga perplasjet apo dhe perthyerjet,  360º perthyerje pa probleme.

Jane shume te rehatshme ne perdorim dhe nuk vendosen brenda veshit si kufjet e tjera earbuds.

Me BT 5.O lidhja behet me e shpejte dhe me e qendrueshme,deri ne 10m largesi lidhje pa probleme.

Touch control nga ku mund te kontrollini telefonatat apo muziken dhe Smart connetction per lidhje auotomatike.

HIFI sound sistem,super bass 119 dB.Me Compound diaphragm Turbo stage live sound, do ju duket sikur jeni te pranishem ne ndonje koncert live.

Bateri prej 140 mAh me degjim muzike deri ne 8 ore.

LIdhen me te gjitha sitemet operative si,Andriod,iOS,Windows dhe Harmony OS.

Me certifikat CE.

1,500 L 1,990 L

SHOPPING CART

close