, , ,

Lenovo QF320 Earphone In


Lenovo earphone in.

Me MIC origjinal.

Sistem profesional per tingujt.

Super reduktim te zhurmave.

Super Bass.

Koka te krijuara nga metali,kabull 1.2m gjatesi teper i forte,butona per te kontrolluar zerin dhe muziken,mikrofon te vendosur.

KUJDES!!!NUK lidhen me bluetooth.

790 L

SHOPPING CART

close