, , ,

Lenovo HF140 Wired Headset.


Kufjet Lenovo HF140 jane me nje kabull prej 1.2m gjatesi.

Me super BASS stereo, 6D music, me eleminues zhurmash.

Me Double Diaphragm te instaluar, gje qe sjell tingull me te mire,ze me cilesor dhe jep degjim perfekt .

Ergonomic dizajn i cili i bene kufjet me te rehateshme, me te pershtateshme per veshet tuaj prandaj nuk te stresojne gjate mbajtjes se tyre.

Me butona te vendosur per kontrollin e volumit dhe muzikes.

Gjithashtu dhe me HD calls qe telefonatat tuaja te jene me te pastra.

990 L

SHOPPING CART

close