, , ,

Lenovo Headphone


Kufje Gaming nga Lenovo me Jack+USB.

Kufjet jane bere nga sfungjeri i cilesise se larte,

veshje prej lekure te bute dhe te rehatshme e cila mbulon ne menyre perfekte veshin,

te ajroset,te rehatohet dhe te zvogeloje zhurmat e jashtme.

Mikrofoni i integruar ne kufje transmeton komunikim me cilesi te larte zeri

me funksionin e tij premium per anulimin e zhurmes.

Dizajni i mikrofonit me tub silikoni te rrotullueshem ,shume i pershtatshem per te rregulluar kendin e mikrofonit.

Teknologjia RGB mundeson qe kufjen te jene te pershtatshme me shume sisteme operative.

KUJDES!!!! Kufjet NUK funksionojne me bluetooth.

2,490 L

SHOPPING CART

close