Led Profesional forme rrethi (PF-45)


LED Professional Photography Fill Light PF-45

Një mjet ndriçimi i gjithanshëm i krijuar për aplikime fotografish dhe video. Ai siguron një burim drite të vazhdueshme dhe të rregullueshme që ndihmon në eliminimin e hijeve, mbushjen e dritës dhe përmirësimin e cilësisë së përgjithshme të imazheve dhe videove tuaja.

Teknologjia LED: PF-45 përdor llamba LED me efikasitet energjie, duke siguruar ndriçim të qëndrueshëm dhe pa dridhje për nevojat tuaja të fotografimit dhe videografisë.

Shkëlqimi dhe temperatura e rregullueshme e ngjyrave: Mund të rregulloni nivelet e ndriçimit dhe temperaturën e ngjyrës së dritës për t’iu përshtatur kushteve tuaja të shkrepjes dhe preferencave krijuese. Ky fleksibilitet ju lejon të arrini efektin e dëshiruar të ndriçimit për fotot ose videot tuaja.

Mbajtja e qëndrimit: PF-45 vjen me një montim mbajtëse, duke e bërë të lehtë vendosjen dhe pozicionimin e dritës në këndin e dëshiruar. Mbështetja lejon rregullimin e lartësisë, duke siguruar që ju të mund ta vendosni dritën në pozicionin optimal për konfigurimin tuaj specifik të xhirimit.

I lëvizshëm dhe i lehtë: PF-45 është projektuar të jetë i lëvizshëm dhe i lehtë, duke e bërë të përshtatshëm për t’u transportuar në vende të ndryshme .

3,800 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close