LB-Link BL-WN300BT Bluetooth 4.2 & Wi-Fi N USB Adapter


LB-Link BL-WN300BT Bluetooth 4.2 & Wi-Fi N USB Adapter

• Bokset Bluetooth – Kompjuteri lidhet me një boks bluetooth për të dëgjuar muzikë pa valë

• Bluetooth për kompjuterin tuaj – Bluetooth 4.2 ka transmetim të qëndrueshëm për të realizuar funksionin bluetooth për PC

• Funksionon me tastierën dhe mousin Bluetooth – Kompjuteri lidhet me tastierë me Bluetooth dhe mousin

• Ndarje WiFi për shumë përdorues

• Një përshtatës me dy funksione

• Mbështet lidhjen e shumë pajisjeve kompjuteri

• Bluetooth për kompjuterin tuaj

• Bluetooth 4.2 ka transmetim të qëndrueshëm për të realizuar funksionin bluetooth për PC

• Stabiliteti dhe besueshmëria IC

• Çip i avancuar me performancë të lartë, i pajisur me zgjidhje efikase Bluetooth WiFi

• Funksionim i qëndrueshëm, lidhje e qetë, pa vonesa 

1,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close