,

Laps WIWU Pencil W Pro


Laps WIWU Pencil W Pro

► Bateria: 100 mAh

► Gjatësia 166mm, Diametri 9.0mm

► Pesha neto 14.5g

► Dizajni për iPad pas versionit 2018

► Me funksionin e refuzimit dhe animit të pëllëmbës

► Karikimi magnetik

2,490 L

SHOPPING CART

close