,

Laps Universal Picasso


Laps Universal Picasso 

► Maj e ndërtuar  jashtëzakonisht e imët për të vizatuar shkrimin dhe navigimin me saktësi

► Kjo majë shkruese me formë unike ofron kontroll të rehatshëm si stilolaps

► Bateria me fuqi të lartë siguron përdorim aktiv për orë të gjata pasi të jetë karikuar plotësisht

► Maja metalike e bën shumë të lehtë përdorimin e saktë gjatë vizatimit ose pikturës

► Ndërtimi i fortë e bën atë më të qëndrueshëm dhe rrit lexueshmërinë e tij

► Merrni një përvojë më të mirë shkrimi

►E përputhshme me pajisjet me ekran me prekje kapacitive iOS dhe Android

2,490 L

SHOPPING CART

close