,

Laps Universal per Telefon/Tablet


Laps Universal per Telefon/Tablet

► Stilues universal i pajtueshëm me të gjithë tabletët dhe telefonat inteligjentë që mbështesin majë shkruese si p.sh. i pajtueshëm me iPad, i pajtueshëm me Samsung Galaxy Tab, etj.

► I ndjeshëm ndaj presionit dhe animit për të lejuar kreativitet të plotë. Vjen plotësisht i ngarkuar dhe gati për përdorim.

► Shkruani pa probleme pa dëmtuar ekranin dhe maja e stilolapsit të diskut transparent mund të zëvendësohet.

► Skaji me prekje i stilolapsit është projektuar me gomë, mjaft i butë për të mbrojtur ekranin tuaj nga gjurmët e gishtërinjve dhe gërvishtjet, duke ruajtur definicion të lartë në ekran.

► Paketa përfshin: 1 stilolaps; 1 x kabllo karikimi

1,590 L

SHOPPING CART

close