,

Laps Stylus S Pen WIWU


Laps Stylus S Pen WIWU

► Lapsi WiWU vjen me një fije të hollë 1,5 mm dhe 4096 nivele të ndjeshmërisë ndaj presionit, mund të jetë po aq i natyrshëm dhe i saktë sa shkrimi në letër

► Ka një buton shumëfunksional që mbështet funksionimin me një klikim

► Shtypni butonin për të shfaqur menynë e komandës

► Dizajni profesional i lapsit WiWU e bën atë të natyrshëm dhe të rehatshëm për t’u mbajtur në dorë, duke e bërë të lehtë për ju të shkruani për një kohë të gjatë

► Maja shkruese është e vogël dhe e hollë dhe e lehtë të mbash.

2,790 L

SHOPPING CART

close