, ,

Laps S për Samsung S22 Ultra


Laps S për Samsung S22 Ultra

– Lapsi juaj i preferuar

– Përfitoni nga ekrani i gjerë në Galaxy S22 Ultra.

– S Pen përmban një majë të hollë stilolapsi 0,7 mm me 4,096 nivele presioni për të shkruar dhe skicuar në mënyrë të natyrshme dhe të saktë si vendosja e stilolapsit në letër.

– Klikoni dhe tundni për kontroll

– S Pen bëhet një telekomandë për aplikacionet tuaja falë kapacitetit të integruar Bluetooth.

– Bëni fotografi, kaloni mes kamerave, ndaloni ose aktivizoni listën tuaj të muzikës dhe shumë më tepër ,të gjitha me një klikim të butonit S Pen në anë.

– Aktivizoni menunë Air Command me një klikim të butonit S Pen.

– Thjesht vendoseni S Pen mbi ekran dhe klikoni butonin në anë për të kryer funksione si smart-select, shkrimi në ekran, mesazhet e drejtpërdrejta dhe më shumë.

1,990 L

SHOPPING CART

close