, ,

Laps S për Samsung S21 Ultra


Laps S për Samsung S21 Ultra 

– Përdoreni këtë laps sikur po shkruani në letër

– Shkarravisni, skiconi dhe shënoni idetë me lehtësi, sic do të bënit kur shkruani në një fletore.

– Nivelet e presionit 4096 të S Pen dhe maja 0,7 mm ofrojnë përvojë të njohur të shkrimit, pa bojë.

– Air Command ju lejon të përfitoni plotësisht nga ajo që S Pen ka për të ofruar.

– Thjesht vendosni pezull stilolapsin S mbi ekran dhe kliko butonin S Pen për të hyrë në një menu të veçorive të S Pen-it, duke përfshirë Samsung Notes dhe Live Message.

1,990 L

SHOPPING CART

close