, ,

Laps S për Samsung Note 10/ 10+


Laps S për Samsung Note 10/ 10+

∙ Vjen në 3 ngjyra – Zezë, Bardhë, Blu

∙ Lapsi revolucionar S ka ndjeshmëri të lartë ndaj presionit dhe këndit me inteligjencën për të përkthyer, zmadhuar, naviguar dhe krijuar një gamë të plotë të llojeve të lapsave

∙ S Pen tërësisht i ri. Tani me inteligjencë për kontrollin e telefonit tuaj

∙ Kontrolloni në distancë aplikacione të ndryshme dhe përdorni S Pen për të kapur foto, për të lëvizur, për të luajtur muzikë dhe për të ndaluar/filluar regjistrimin e videos.

1,490 L

SHOPPING CART

close