, ,

Laps S për Samsung Galaxy Note 20 / Ultra


Laps S për Samsung Galaxy Note 20 / Ultra

Vjen me 4 ngjyra – Bronz, Zezë, Bardhë, Gjelbër 

° Shkruan si një stilolaps i vërtetë

° Ekrani Infinity-O 120 Hz është i shpejtë, duke i bërë goditjet e stilolapsit nga S Pen edhe më të sakta, kështu që ju mund të shkruani natyrshëm

° S Pen përmban Bluetooth që e kthen atë në një kontrollues të dobishëm me valë për telefonin tuaj

° Me një prekje të stilolapsit S, shënimet tuaja shndërrohen në tekst 

° Nëse jeni duke shkruar në një kënd Auto Straighten e riorganizon shkrimin tuaj për t’i mbajtur konturet tuaja të rregullta dhe të organizuara.

° Regjistroni audio dhe shkruani një shënim në të njëjtën kohë

° Nisni shënimet në telefonin tuaj dhe ato ruhen automatikisht—kështu që mund t’i sinkronizoni lehtësisht në pajisjet tuaja të tjera

° Samsung Notes ka të njëjtin funksionalitet në kompjuterin tuaj, me një ndërfaqe të optimizuar

° Telefoni dhe kompjuteri juaj punojnë së bashku si kurrë më parë

° Tani Samsung Notes sinkronizohet me OneNote në kompjuterin tuaj dhe Outlook

° Kjo përvojë e zgjuar ju lejon të bëni shumë më tepër. Ajo që shënoni në Samsung Notes plotësohet automatikisht në OneNote në kompjuterin tuaj.

° Ndani artin tuaj me komunitetin Samsung

° PENUP është një platformë komunitare që ju lejon të shfaqni artin tuaj për ta parë bota. Ngarkoni kryeveprat tuaja dhe frymëzohuni nga artistë të tjerë.

1,790 L

SHOPPING CART

close