, ,

Laps për Samsung Galaxy Note 9


Laps për Samsung Galaxy Note 9 

Vjen në 4 ngjyra  ▬  Zezë, Verdhë, Bronz, Lejla

– Lapsi zyrtar i Galaxy Note9

– 4096 nivele të ndjeshmërisë ndaj presionit

– Lapsi revolucionar S ka ndjeshmëri të vërtetë ndaj presionit dhe këndit me inteligjencën për të përkthyer, zmadhuar, naviguar dhe krijuar një gamë të plotë të llojeve të stilolapsave

– Si një stilolaps i vërtetë, ai nuk ka nevojë të karikohet

1,490 L

SHOPPING CART

close