Laps Apple


Laps Apple 

• Apple Pencil jep saktësi të përsosur me piksel dhe vonesë të ulët , duke e bërë atë të shkëlqyeshëm për vizatim, skicim, ngjyrosje, marrjen e shënimeve apo edhe shënimin e emaileve dhe më shumë

• Përmban një sipërfaqe intuitive me prekje që mbështet prekjen e dyfishtë

• Përmban një skaj të sheshtë që ngjitet në mënyrë magnetike për karikim dhe çiftim automatik

• Lehtë dhe natyral për t’u përdorur si laps

• Ndryshoni mjetet pa e vendosur Apple Pencil poshtë

4,990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close