,

Tripod L05 Bluetooth Selfie Stick


Tripod dhe Shkop selfie.

  • Rrotullohet 360 gradë duke ju mundësuar kapjen e fotove dhe videove nga çdo kënd.
  • Lidhet me Bluetooth version 4.0 dhe mund ta palosni e ta merrni me vete kudo.
  • 1.49 metra i larte

2,500 L

SHOPPING CART

close