,

Kufje Wireless Ploos


Kufjet e vogla dhe praktike janë të përshtatshme për çdo rast. Teknologjia True Wireless Stereo ju lejon të lidhni të dy kufjet plotësisht pa kabell, duke i lënë mbajtësit lirinë e plotë të lëvizjes.

Permasa e vogël e kutisë do t’ju lejojë ta mbani gjithmonë me vete në mënyrë që të mbroni dhe karikoni kufjet deri në 4 herë.

Teknologjia True Wireless Stereo ofron audio cilësore falë një shpërndarje efektive të zërit midis kufjeve majtas dhe djathtas. Gjithashtu optimizon performancën e zërit edhe të muzikës transmetuese.

SPECIFIKAT:
  • Ultra të lehta dhe të rehatshme
  • Komandat e prekjes: për të menaxhuar me lehtësi thirrjet dhe muzikën
  • Aksesorë: Kabllo karikimi MicroUsb 30 cm
  • Përputhshmëria: Universale

2,000 L