,

Kufje Wireless GT3

Availability:

S’ka stok


Bluetooth 5.0 përfaqëson konsum të ulët të energjisë

Me chipset të azhurnuar Bluetooth 5.0, merrni për ta përdorur dhe tërhiqeni përsëri në fikje dhe karikim.

 Master Dual, lidhje e qëndrueshme dhe e vazhdueshme

Kalimi pa ndërprerje me transmetim të dyfishtë dhe marrje të dyfishtë në çdo kohë, mund ta përdorni kur ta merrni dhe automatikisht do të mbyllet dhe karikohet kur ta vendosni përsëri në kutinë e karikimit.

I Lehtë dhe i lëvizshëm, i lehtë për t’u fshehur

Dizajn kompakt i ID-së, i rehatshëm për t’u veshur, më i lehtë për t’u fshehur, me një kuti ngarkimi të lehtë, e lehtë për tu ruajtur dhe mbajtur

 Protokolli i dekodimit AAC / SBC HD Cilësia e zërit HD

Altoparlanti dinamik i mikrofonit silikon 7.2 mm, protokolli i dekodimit AAC / SBC HD. Plotësuar nga zvogëlimi i zhurmës dixhitale me shpejtësi të lartë DSP, thirrje stereo me besnikëri të lartë, si gjithëpërfshirëse.

3,500 L

S’ka stok