,

Kufje Tucci Q3 (Me Kabull)


Kufjet Tucci Q3 jane nje model teper cilesor me nje dizajn unik te cilat lidhen me kompjuterin apo laptopin me kabull (2m).

Te pajisura me mikrofon cilesor i cili jep nje ze te paster dhe te qarte ,shmang zhurmat e ambientit te jashtem. Me butona per kontrollin e zerit, mikrofonit dhe
ndryshimin e zerit.

Me veshje lekure albumeni dhe me mbushje prej pambuku super te bute,I ben keto kufje teper te rehatshme per tu mbajtur per nje kohe te gjate.

HIFI sound I cili vjen me super bass.

 Ideale per qendra interneti dhe per video game.

KUJDESSS!!!! Kufjet nuk mund te lidhen me Bluetooth dhe nuk mbajne karte memorie!!!

1,490 L

SHOPPING CART

close