, , , ,

Kufje teke me Bluetooth Earldom BH65


Kufje teke me bluetooth per makine , motor Earldom BH65

Karakteristikat:

1. BT 5.2, cilësi e qartë e zërit, thirrje HD.

2. Kontroll me një buton, mbështetje për thirrjet me tre drejtime.

3. Dizajni i kufjeve të vetme, i qëndrueshëm dhe kundër rënies.

4. Ultra e lehtë, e rehatshme për t’u përdorur.


1,800 L

Materiali: ABS

Pesha: rreth 8 g

Versioni BT: 5.2

Koha e thirrjes: Rreth 18h

Koha e lojës: Rreth 18 orë

Koha e gatishmërisë: Rreth 480 orë

Bateria e kufjeve: 95 mAh

Koha e karikimit: Rreth 1.5 orë

Impedanca: 16Ω

SNR: ≥75dB

MIC: -42db

Gama e frekuencës: 20 Hz ~ 20 KHz

Largësia e lidhjes: ≤10m

Përputhshmëria: Për pajisjet me funksion BT

Aksesori: Kabllo karikimi *1

Karakteristikat:

1. BT 5.2, cilësi e qartë e zërit, thirrje HD.

2. Kontroll me një buton, mbështetje për thirrjet me tre drejtime.

3. Dizajni i kufjeve të vetme, i qëndrueshëm dhe kundër rënies.

4. Ultra e lehtë, e rehatshme për t’u përdorur.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close