, , , ,

Kufje teke me Bluetooth Earldom BH104


Kufje Bluetooth Earldom BH104

– Kjo është një linjë kufjesh bluetooth që mbështesin xhaketa për aftësinë për të folur edhe kur jeni në rrugë ose kur bëni sport.

– Kompakt, i projektuar me një montim shtesë për t’u ngjitur në këmishë, shumë i përshtatshëm

– Kapaciteti i baterisë deri në 70 mAh për 10 orë muzikë dhe kohë bisede

– Teknologjia e lidhjes Bluetooth V5.0 për shpejtësi të qëndrueshme dhe të shpejtë të transmetimit të audios, duke shmangur vonesat

– Distanca e lidhjes është 10 m

– Çelësat e funksionit janë të integruar pikërisht në xhaketë për ta bërë atë më të përshtatshëm për t’u përdorur

– Cilësi jashtëzakonisht e mirë e zërit për të folur ose për të shijuar muzikën në maksimum

1,790 L

Specifikimet:

Emri i produktit: ET-BH104

Teknologjia Bluetooth: BT V5.0

Kapaciteti i baterisë: 70 mAh

Koha e gatishmërisë: 200h

Koha e përdorimit: 10h

Koha e karikimit: 2h

Gama e funksionimit: 10 m

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close