Kufje Teke Bluetooth R153


Kufje Teke Bluetooth R153

Janë të pajisura me Bluetooth-in më të fundit.

Te lehta ne perdorim ,butonat në kufje që prekin kufjen për t’iu përgjigjur/përfunduar një telefonate.

Dhe falë reduktimit të zhurmës, zhurma e jashtme bllokohet. Përveç kësaj, kufjet qëndrojnë fort në vesh.

Një plus i madh i këtij produkti është se ka një bateri prej 18 orësh! Në këtë mënyrë ju mund të konsultoheni gjatë gjithë ditës me këtë kufje pa pasur nevojë ta karikoni.

Me një rreze prej 10 metrash, ju keni një distancë të mirë nga pajisja juaj e lidhur te kufja juaj. Nuk duhet të shqetësoheni për të qenë mjaft afër pajisjes tuaj, por keni hapësirë ​​të mjaftueshme për të lëvizur.

Mikrofoni ofron biseda të qarta dhe është ideal për telefonata pa duar. Ndërrimi i lehtë dhe thirrjet hyrëse. Nuk keni nevojë të hiqni kufjet tuaja.

1,490 L

Wireless, Bluetooth. 5.2

Koha e karikimit: 1.5 orë

Bateri litium

Mikrofon i integruar për thirrjet telefonike

Rezistent ndaj djersës dhe ujit të shiut

Karakteristikat: Reduktimi i zhurmës

I përshtatshëm për çdo smartphone ose pajisje tjetër me funksionalitet Bluetooth

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close