,

Kufje soundcore Noise Cancelling Up Crowd Noise Down


Kufje soundcore Noise Cancelling Up Crowd Noise Down

•Zvogëloni zhurmën deri në 98%* me anulimin adaptiv të zhurmës *Testuar nga bërthama zanore në kushte laboratorike

•Tingull i qartë dhe me rezolutë të lartë nëpërmjet drejtuesve dinamikë 40 mm

•Bateria pa shqetësime (40H ANC e ndezur, 55H ANC e fikur)

•Kupat e veshit rrotullues 8° dhe rrip i butë i integruar për kokë për rehati gjatë gjithë ditës

•5 nivele të transparencës së rregullueshme për të akorduar botën tuaj

•Çertifikuar TCO: Për qëndrueshmëri më të mirë

7,990 L

SHOPPING CART

close