, ,

Kufje Soundcore Life Q35


Kufje Soundcore Life Q35

•Standardi i artë i tingullit: Drejtuesit e personalizuar të diafragmës së mëndafshit riprodhojnë me saktësi muzikën në një gamë më të gjerë frekuencash dhe zvogëlojnë shtrembërimin për të dhënë zërin që është i certifikuar si Audio Hi-Res ashtu edhe Audio Hi-Res Wireless.

•Teknologjia LDAC: 3 herë më shumë të dhëna transmetohen në kufjet aktive të anulimit të zhurmës Life Q35 sesa përmes kodekëve standardë Bluetooth. Ky transferim pa humbje siguron që të dëgjoni çdo detaj të vogël në muzikë.

•Anulimi i zhurmës me shumë mënyra: 2 mikrofona në çdo kufje zbulojnë dhe filtrojnë zhurmat shpërqendruese në afërsi. Kalo midis modaliteteve Transport, Jashtë dhe Brendshëm për një përvojë të përshtatur të anulimit të zhurmës.

•Të rehatshme dhe të përshtatshme: Kufjet aktive të anulimit të zhurmës Life Q35 mund të vishen gjatë gjithë ditës falë ndërtimit të tyre të lehtë dhe kufjeve të mbushura me shkumë memorie dhe shiritit të kokës. Një sensor i integruar zbulon kur ata hiqen nga veshët tuaj dhe ndalon menjëherë audion.

•Thirrjet e përmirësuara me AI – Mikrofonat që formojnë rreze në kufjet aktive të anulimit të zhurmës Life Q35 marrin zërin tuaj me saktësi të jashtëzakonshme duke përdorur një algoritëm AI që është testuar mijëra herë. Thirrjet tingëllojnë të qarta, të qarta dhe pa zhurmë të padëshiruar

4,490 L

SHOPPING CART

close