, ,

Kufje soundcore Life 2 Neo


Kufje soundcore Life 2 Neo

•Soundcore Life 2 Neo nga Anker ka 100% më shumë bas – Drejtuesit e tepërt të veshur me titan 40 mm punojnë me teknologjinë tonë ekskluzive BassUp, një algoritëm për përmirësimin e basit në kohë reale. Ky kombinim dyfishon prodhimin e basit.

•Audio Hi-Res – Life 2 Neo jep tinguj deri në 40 kHz për një përvojë të pasur dëgjimi.

•3X më jetëgjatë -Life 2 Neo ofron kohë loje 60-orëshe falë një çipi Bluetooth me konsum të ulët energjie me teknologjinë e njohur botërore të menaxhimit të energjisë Anker. Dëgjo 2 orë në ditë për një muaj të tërë

•Karikimi 5 minuta = Luaj 5-orëshe – Asnjëherë mos u shqetësoni për baterinë e ulët, edhe kur jeni në nxitim. Karikoni përmes portës së karikimit USB-C me shpejtësi të lartë për lehtësi dhe pajtueshmëri të zgjeruar

4,490 L

SHOPPING CART

close