,

Kufje Realme me Bluetooth


1,500 L

Emri i markës: Realme

Modeli: Buds ajrit

Versioni Bluetooth: 5.0

Lloji i baterisë së kufjeve: 45mAh> 2.5h

Koha e gatshme në gatishmëri për 20H, Koha e thirrjes për 2.5 katra

Kutia e karikimit Lloji i baterisë: 350 mAh> 4 herë

Rezervë energjie për kohë të gjatë në kutinë e karikimit.

Karikuesi mund të dëgjojë 4 herë

I pajtueshëm me IOS / Android.

Koha e luajtjes së muzikës: deri në 3 orë (ndryshon nga niveli i volumit dhe përmbajtja audio)

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,