,

Kufje Realme CV-10



1,800 L

Realme Buds CV-10 

Cilësia më e mirë e zërit dhe mikrofonit

Bluetooth 5.0

Kodimi i avancuar i audios

Kontrollet e prekjes inteligjente

Asistent zanor inteligjent

R1 True Wireless Chip përdor një brez të ri të teknologjisë së transmetimit me dy kanale, duke krijuar një lidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme midis telefonit tuaj dhe Buds Air Neo tuaj të vërtetë. Pavarësisht nëse jeni duke dëgjuar muzikë, duke shikuar filma ose duke luajtur lojëra, gjithmonë do të merrni një përvojë të jashtëzakonshme të vërtetë wireless.

Çipi R1 përdor një brez të ri të teknologjisë së çiftimit, e cila zbulon në mënyrë inteligjente Buds të realme në momentin që hapni kutinë e karikimit dhe ato lidhen menjëherë. Kur i lidhni  për herë të parë, telefoni do të shfaqë një kërkesë lidhje dhe në një klikim të vetëm, lidhja është i plotë.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,