-9%
, , ,

Kufje Picun B12


Kufje Picun B12

• Cilësi mahnitëse e zërit , ofrojn cilësi të zërit stereo me definicion të lartë gjatë luajtjes së muzikës

• Mikrofoni i integruar për reduktimin e zhurmës gjithëdrejtimëshe me definicion të lartë ofron cilësi të qartë tingulli, i cili siguron që ju të mund të dëgjoni qartë ndërsa komunikoni 

• Këto kufje janë të palosshme, mos u shqetësoni kurrë për madhësinë dhe peshën e tyre, palosshmëria dhe pesha e lehtë i bëjnë ato të përsosura

• Kufjet Picun Bluetooth janë padyshim zgjedhja perfekte për udhëtime, sporte, fëmijë, adoleshentë dhe të rritur

• Lidhja Bluetooth 5.0, e përputhshme me shumicën e telefonave ,ofron një lidhje të qëndrueshme duke kursyer energji

• Vini me kabllon audio 3,5 mm që ju lejon të lidhni kompjuterin apo edhe tabletin dhe laptopin si një kufje me tela ndërsa bateria po mbaron

• Kufjet janë të rikarikueshme me një bateri 300 mAH e cila mund të sigurojë rreth 20 orë kohë luajtje të muzikës

• Duhen vetëm 1,5-2 orë kohë karikimi që ato të karikohen plotësisht

1,990 L 2,190 L

SHOPPING CART

close