,

Kufje per Call Center me mikrofon A4TECH HU-9


Kufje per Call Center me mikrofon A4TECH HU-9

Shton ekuilibër dhe ton në meloditë tuaja të preferuara dhe qartësi në thirrjet tuaja. Tingull mahnitës. Komoditet Superior! Plotësisht i pajtueshëm me aplikacione të tilla si telefonatat, Skype, Messenger dhe biseda të tjera në internet.

1,700 L

Mikrofoni i rrotullueshëm. Bum

Mikrofoni i gjithëdrejtuar ofron komunikim të qartë. Dizajni i rrotullueshëm më i miri për ruajtje në lëvizje.

Njësia e altoparlantit 40 mm

Njësia me precizion të lartë 40 mm ofron riprodhim të saktë të zërit dhe orë të tëra dëgjimi të rehatshëm.

Mic.

Mikrofoni i gjithanshëm i anulimit të zhurmës e bën thirrjen të qartë dhe të natyrshme.

Kabllo pa ngatërresë

Kablloja e ndjeshme dhe pa ngatërrime siguron qëndrueshmëri.

Jastëkë të butë për veshët

Jastëkët e butë në vesh sigurojnë veshje të rehatshme për orë të tëra përdorim.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close