,

Kufje per Call Center me mikrofon A4TECH HU-10


Kufje per Call Center me mikrofon A4TECH HU-10

Shton ekuilibër dhe ton në meloditë tuaja të preferuara dhe qartësi në thirrjet tuaja. Tingull mahnitës. Komoditet Superior! Plotësisht i pajtueshëm me aplikacione të tilla si telefonatat, Skype, Messenger dhe biseda të tjera në internet.

2,000 L

DSP Stereo

Pajisur me çip stereo DSP (Përpunimi Dixhital i Sinjalit) për të reduktuar zhurmën e padëshiruar të sfondit dhe për të ofruar performancë audio të qartë dhe të qartë.

Mikrofoni i rrotullueshëm. Bum

Mikrofoni i gjithëdrejtuar ofron komunikim të qartë. Dizajni i rrotullueshëm më i miri për ruajtje në lëvizje.

Njësia e altoparlantit 40 mm

Njësia me precizion të lartë 40 mm ofron riprodhim të saktë të zërit dhe orë të tëra dëgjimi të rehatshëm.

Anulimi i zhurmës mikrofon me një drejtim.

Redukton zhurmën e padëshiruar të sfondit për bisedë të qartë.

Kabllo pa ngatërresë

Kablloja e ndjeshme dhe pa ngatërrime siguron qëndrueshmëri.

Jastëkë veshësh superiorë

Për orë të tëra dëgjimi rehati.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close