,

Kufje per Call Center me mikrofon A4TECH FH100U


Kufje per Call Center me mikrofon A4TECH FH100U

Blloku i butë i veshit mbulohet rehat në vesh për të ofruar cilësi absolute të zërit sikur të jeni në botën tuaj.

2,000 L

Njësia e altoparlantit 40 mm

Njësia e altoparlantëve me precizion të lartë 40 mm ofron tingull të pastër kristal.

Shirit koke me përshtatje optimale

E ndërtuar me kupa veshësh fleksibël të përbashkët dhe shirit të rregullueshëm të kokës për një përvojë komode.

Mbushëse veshësh prej lëkure të buta

Mbushësit e veshëve prej lëkure të buta dhe me peshë të lehtë sigurojnë veshje të rehatshme për orë të tëra përdorim.

Mikrofoni me një drejtim i rrotullueshëm.

Redukton zhurmën e padëshiruar të sfondit për bisedë të qartë.

Telekomanda inline

Kontrolloni volumin dhe çaktivizoni mikrofonin me lehtësi

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close