, , ,

KUFJE ORIGJINALE SAMSUNG (ME KABULL)


Këto kufje janë të njohura sot për dizajnin e tyre kompakt dhe faktin që mund t’i vendosni lehtësisht nën një kapelë ose helmetë. Të lehta dhe mjaft kompakte për palestrën, pa sakrifikuar cilësinë e audios, kufjet në vesh janë perfekte për çdo situatë që mund të mendoni te beni. Këto kufje kanë shumë për të ofruar. Të rehatshme për t’u veshur për periudha të gjata kohore, këto kufje prodhojnë gjithashtu cilësi mbresëlënëse tingulli me një nënshkrim zanor që është i vërtetë.

Tingulli që nxjerrin këto kufje është i cilësisë së lartë për sa i përket saktësisë dhe kënaqësisë. Me një bas të përcaktuar dhe një ritëm të lartë, këto kufje ju japin një përvojë audio plotësisht të balancuar.

Kufjet janë të lehta dhe të madhësisë së duhur. Me një dizajn që ndihmon në minimizimin e lodhjes së kanalit të veshit dhe pikave të presionit, këto kufje mund të vishen për seanca të gjata dëgjimi

490 L

SHOPPING CART

close