Kufje origjinale JBL T450BT


Kufje origjinale JBL T450BT

▪️ Tingull JBL Pure Bass

▪️ Për më shumë se 60 vjet, JBL ka krijuar tingullin e saktë dhe mbresëlënës që gjendet në ambiente të mëdha anembanë botës. Këto kufje riprodhojnë të njëjtin tingull JBL, duke nxjerrë bas që është sa i thellë dhe i fuqishëm.

▪️ Jetëgjatësia e baterisë deri në 11 orë

▪️ Me deri në 11 orë riprodhim të vazhdueshëm audio me një karikim të vetëm, ka muzike të mjaftueshëm për të zgjatur gjithë ditën.

▪️ Kontrollet e telefonatave dhe muzikës 

▪️ Kontrolloni riprodhimin e muzikës dhe përgjigjuni thirrjeve në fluturim me butona dhe mikrofon të vendosur në mënyrë të përshtatshme në kufje.

4,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close