,

Kufje Samsung me kabull Type-C AKG Origjinale


Cilësi 100% origjinale!

Shijoni muzikë të pastër me cilësi të lartë me këto kufje AKG . Kufje AKG kanë një lidhje tip-c dhe janë të pajtueshme me gamën Samsung Galaxy dhe pajisje të tjera USB-C.

Shumë vite në tregun e audios dhe kufjeve, AKG i ka akorduar me mjeshtëri këto kufje në vesh për të prodhuar një përvojë të ekuilibruar audio me lartësi të mprehtë,  bas të thellë, i cili siguron që ju të mund të dëgjoni muzikën tuaj ashtu siç ishte menduar të dëgjohet.

Këto kufje janë projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe cilësinë. Kufjet e buta prej gome janë të dizajnuara në mënyrë ergonomike në mënyrë që ato jo vetëm të dallohen lehtësisht e djathta nga e majta, por gjithashtu ofrojnë rehati superiore në mënyrë që të merrni cilësinë më të lartë të mundshme të zërit .

1,990 L

SHOPPING CART

close