, , ,

Kufje Lenovo G80-A


Kufje Lenovo G80-A

• Kufjet me tela mbështjellin veshët në mënyrë komode dhe përshtaten me konturet e veshëve të njeriut, duke i bërë kufjet e lojërave të lehta për t’u mbajtur dhe jo për t’u lodhur

• Material miqësor ndaj lëkurës për veshje komode për një kohë të gjatë

• Kufje stereo rrethuese virtuale 7.1 , krijon një atmosferë më të mirë lojrash për lojtarët

 • Shirit koke me peshë të lehtë dhe rregullues automatik për sesione të zgjatura lojrash

• Audio hapësinore për zhytje të plotë – Simulon tingullin në një sferë 360° 

• Mikrofon për anulimin e zhurmës, për bisedën e pastër në lojë

1,990 L

SHOPPING CART

close